Így optimalizálja az állóképességét a Honvéd gólkirálya

Eppel Mártonra nagy szüksége lesz a tavaszi szezonban a Budapest Honvédnak. A korábbi gólkirály mindent elkövet a gyorsabb felépülés érdekében.
Privacsek András 2021. január 14., csütörtök 13:45
Eppel Mártonra nagy szüksége lesz a tavaszi szezonban a Budapest Honvédnak. A korábbi gólkirály mindent elkövet a gyorsabb felépülés érdekében.
Szerző: Privacsek András 2021. január 14., csütörtök 13:45

Tavaly ősszel tért vissza a Budapest Honvéd csapatába Eppel Márton, aki a Kisvárda elleni mérkőzésen egy kisebb sérülést szenvedett.

Hogy minél jobban leredukálja a felépülési időszakot, a Compex SP6.0 vezeték nélküli (Bluetooth technológiás) elektromos izomstimulátort is használja a többi regenerációs protokoll mellett.

A Compex készülékek használatával optimalizálható az erőnlét és az állóképesség, segíti a gyorsabb izom-regenerációt, valamint segítséget nyújt a fájdalom csillapításában is.

A Compex termékek kizárólagos hazai képviseletét 2021-től az Endo Plus Service Kft. látja el, a készülékek széles választéka megtalálható a webshopban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz