A Honvéd eladta volna Eppelt az olaszoknak, mégsem igazol el a csatár – ez áll a háttérben

Az olasz másodosztályú együttes konkrét ajánlatot is tett az előző szezon gólkirályáért, amit a kispestiek elfogadtak volna, mégsem kötötték meg az üzletet.
Budai László 2018. január 31., szerda 14:44
Az olasz másodosztályú együttes konkrét ajánlatot is tett az előző szezon gólkirályáért, amit a kispestiek elfogadtak volna, mégsem kötötték meg az üzletet.
Szerző: Budai László 2018. január 31., szerda 14:44

Amint arról olasz lapértesülésekre hivatkozva beszámoltunk, a Serie B-ben 17. helyen álló Virtus Entella kinézte magának Eppel Mártont, a Honvéd támadóját, akit még a most télen szerződtetett volna. Az olasz átigazolási időszak azonban csak szerdán 22:00-ig tart, ezért a klub az utolsó órákban akarta megkötni az üzletet.

A csakfoci.hu információi szerint a másodosztályú klub valóban bejelentkezett a játékosért, sőt, ajánlatot is tett érte a kispestieknek. Korábban George F. Hemingway többször is elmondta, hogy a játékost elengednék, de csak akkor, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.

Úgy tudjuk, a Honvéd elégedett volt az Entella által kínált összeggel, ezért eladta volna Eppelt, ám a játékos nem akart az olasz másodosztályba igazolni. A tavalyi szezon gólkirálya ezért visszautasította az olaszokat, és egyelőre marad a kispestieknél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz