Honvéd: 5-szörös magyar válogatott támadó is az első távozók között - hivatalos

A téli átigazolási időszakot megelőzően a Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy két játékos távozott a csapattól.
Csakfoci Admin 2020. december 31., csütörtök 12:37
A téli átigazolási időszakot megelőzően a Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy két játékos távozott a csapattól.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. december 31., csütörtök 12:37

Szerződése lejártával Kálnoki-Kis Dávid és Ugrai Roland is távozik a Budapest Honvédtól.

Kálnoki-Kis két és fél évvel ezelőtt, 2018 szeptemberében igazolt Kispestre. Tagja volt a Magyar Kupát nyerő csapatnak, összesen 16 bajnokin szerepelt és egy gólt szerzett, míg a kupasorozatban 9 találkozón 2-szer talált be az ellenfelek kapujába.

Az 5-szörös magyar válogatott támadó, Ugrai idén februárban szerződött a Honvédhoz, az azóta eltelt idő alatt 21 bajnokin 4 gólt rúgott. A Magyar Kupában 4 mérkőzésen szerepelt, szintén tagja volt a júniusban Magyar Kupát elhódító kispesti együttesnek.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz