Honvéd: 2020-ra felépül az új stadion - 11,7 milliárdba kerül

Sikeres volt a Budapest Honvéd új létesítményére kiírt közbeszerzési eljárás, így hamarosan elkezdődhet a stadion építése.
Privacsek András 2018. október 11., csütörtök 11:27
Sikeres volt a Budapest Honvéd új létesítményére kiírt közbeszerzési eljárás, így hamarosan elkezdődhet a stadion építése.
Szerző: Privacsek András 2018. október 11., csütörtök 11:27

Az aréna a legmodernebb, UEFA 4-es, illetve az MLSZ I. osztály A-kategóriájának megfelelő minősítésű lesz, és minimum 8000 nézőt tud majd befogadni - írja a honvedfc.hu. A fedett lelátóval rendelkező létesítményben, valamint a háromemeletes főépületben szociális, illetve szolgáltató egységek is helyet kapnak. A stadionépítésre érkezett ajánlati ár 11.7 milliárd forint.

A Bozsik Stadion bontása és az új létesítmény felépítése előtt hamarosan sor kerülhet az új utánpótláscentrum átadására. Utána pedig elkezdődhet az új stadion építése.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Honvéd 2020-ban játszhat ismét a Bozsik Stadionban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Tovább az összes átigazoláshoz