Hemingway is kiborult a rasszista Honvéd-szurkolókon: "Amikor én ott voltam, már megszüntettük a huhogást"

A kispestiek előző tulajdonosa, George F. Hemingway is elítéli rasszista drukkereket, szerinte a vezérszurkolóknak kellene elintézni, hogy ez ne történjen meg máskor.
Nyikes Zoltán 2022. november 7., hétfő 20:41
A kispestiek előző tulajdonosa, George F. Hemingway is elítéli rasszista drukkereket, szerinte a vezérszurkolóknak kellene elintézni, hogy ez ne történjen meg máskor.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 7., hétfő 20:41

Hetekkel ezelőtt komoly visszhangja volt a ZTE-Honvéd találkozónak, amikor is a vendégszurkolók rasszista rigmusai miatt Ricardo Moniz vezetőedző lehívta játékosait a pályáról. Az MLSZ ezt követően pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a kispestieket, valamint elrendelt egy zártkapus mérkőzést a Bozsikban.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt vlogjában a Honvéd előző tulajdonosa, George F. Hemingway is.

– Amikor én ott voltam, már megszüntettük a rasszizmust, a huhogást. Sajnos most úgy látom, hogy ismét előjött pár tucat ember, aki huhog. Ezzel le kellene állni, rossz fényt vet a klubra. Ezt maguknak a szurkolóknak kellene látni és nem az MLSZ-re várni, hogy megbüntessék a klubot. A vezérszurkolóknak oda kellene nézni és elintézni, hogy ez ne történjen meg. Ez teljesen lehetséges – fogta rövidre az üzletember.

Olvastad már?
Honvéd: Megelégelte a csapat mélyrepülését a szurkolótábor – így fognak tiltakozni
Az Ultras Kispest a csütörtöki, Vasas elleni bajnokin az első 20 percben üresen hagyja a drukkerek ikonikus törzshelyét, a Kanyart.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz