Hemingway: „Semmi esélyünk nem lett volna a bajnoki címre” – 5-8 játékos jöhet, ők ketten távoznak

A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway beszélt a kispesti keret átalakulásáról, az új stadionról és a klub esetleges eladásáról.
Budai László 2018. május 18., péntek 14:02
A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway beszélt a kispesti keret átalakulásáról, az új stadionról és a klub esetleges eladásáról.
Szerző: Budai László 2018. május 18., péntek 14:02

Távozókról, érkezőkről

Távozók: „Bobálnak és Kingnek lejár a szerződése, ők távozni fognak, a többi játékost tekintve, ha jön visszautasíthatatlan ajánlat, megfontoljuk.”

Ha olyan ajánlat jön, amit Lanzafame el akar fogadni, akkor nagyon nehéz lesz megtartani. Nem szeretném másik NB I-es csapatnak eladni, ha külföldi klubtól lesz olyan ajánlat, akkor meg kell fontolni.

Nekünk ő a Messink, ha a Barcelona eladná Messit, ők sem tudnának két-három olyan kaliberű játékost hozni a helyére.”

Érkezők: „Vadócz, Vécsei és Zsótér visszatérésére nincsen esély. Kétszer beszéltem Duchatelet úrral, és úgy éreztem, teljesen elzárkózott Zsótér elengedésétől. Nagyon akarunk igazolni hátulra. Soha nem erősítek az EL-re, de egyetértek, hogy kellenek játékosok.

5-8 játékos érkezhet. Ha azt tehetném, amit akarok, szeretnék két játékost belső védő posztra, még egy embert a baloldalra, egy irányító középpályást, esetleg még egy védőt tartalékba. És ha eladunk valakit a támadósorból, például Eppelt, akkor a helyére is egy új labdarúgót.

Kicsit talán ellustultunk, hogy 3 éven keresztül nem kellett sok játékost igazolnunk. Volt egy kemény magunk, ehhez egy-kettőt szerződtettünk. Igaz, a téli igazolásaink közül Heffler és Kukoc is nagyon bevált.”

„Beszéltem egy jó kis játékossal, de addig, amíg kieső csapatok tudnak 10-12 ezer eurót fizetni nem meghatározó labdarúgóknak, addig nekünk nagyon nehéz. Ha lesznek jó igazolásaink, azok külföldiek lesznek. Ha el tudunk kapni egy-két magyar futballistát, akkor szerencsésnek tartom ezt. Külföldiekkel ebben a tekintetben könnyebb.”

A holland másodedző (Mark De Vries – a szerk.) június 30. után távozik. Az utódját Supka Attila választhatja meg.

A klub esetleges eladásáról

„11 éve mondják, hogy eladom a klubot. Én nem hirdetem, de ha valaki jön, érdeklődik, és olyan ajánlatot tesz, amit nem tudok visszautasítani, akkor soha nem mondom, hogy nem adom el. De jelenleg nincs ilyen."

Az új stadionról

„Ahogy véget ér az utánpótlás-centrum építése (várhatóan június végén), azonnal elkezdik.” (…) „Jövő évtől az MTK-pályán játsszuk a mérkőzéseinket.”

Arról, hogy Rossival idén is bajnokok lehettek volna

Semmi esélyünk nem lett volna a bajnoki cím megvédésére.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz