Eppelt olasz csapat igazolná le az utolsó órákban – sajtóhír

Az olasz másodosztály, kiesés elől menekülő együttese szeretné leigazolni az NB I tavalyi gólkirályát. Az idő azonban alaposan sürgeti az olaszokat.
Budai László 2018. január 31., szerda 11:36
Az olasz másodosztály, kiesés elől menekülő együttese szeretné leigazolni az NB I tavalyi gólkirályát. Az idő azonban alaposan sürgeti az olaszokat.
Szerző: Budai László 2018. január 31., szerda 11:36

Eppel Mártont kinézte magának az olasz másodosztályú Virtus Entella együttese – számolt be a hírről az átigazolási hírekben jól informált gianlucadimarzio.com. A honlap úgy tudja, az együttes még a mostani téli átigazolási időszak során szeretné megszerezni a Honvéd támadóját. Erre nincs sok ideje, ugyanis az olaszoknál ma 22.00-kor zárul az átigazolási piac. Ennek ellenére, azt írják, a támadó átigazolására komoly esély van a hajrában.

Az Entella már igazolt egyet az utolsó napon, a Serie A-s SPAL védőjét, Michele Cremonesit szerezték meg, de mindenképp erősítenének a támadósorban is még. A csapat a 17., még éppen biztos bennmaradást jelentő helyen áll a Serie B-ben, tavasszal a másodosztályú tagság bebiztosítása lehet a célja.

George F. Hemingway, a kispestiek tulajdonosa korábban többször is kijelentette, hogy csak megfelelő ajánlat esetén engedi el a válogatott támadót.

Eppel a tavalyi szezonban 16 találattal gólkirály lett, ebben az idényben 18 bajnokin hét gólja van.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz