Az utolsó helyen álló Honvéd gólkirálya: "Mi is meg tudunk verni bárkit" - kialvatlansággal is küzd a támadó

Eppel Márton bízik benne, hogy ezúttal kreatívabb lesz a Honvéd és végre sikerül nyernie.
Privacsek András 2020. december 6., vasárnap 11:19
Eppel Márton bízik benne, hogy ezúttal kreatívabb lesz a Honvéd és végre sikerül nyernie.
Szerző: Privacsek András 2020. december 6., vasárnap 11:19

Mint ismert, a Honvéd MTK elleni mérkőzésen Bódog Tamás állása is a tét. Eppel Márton, a kispestiek támadója szerint minden játékostársának az jár a fejében, hogy kijavítsák az elmúlt hetek rossz eredményeit.

- Mindannyiunknak rossz kedve volt a héten, de nincsen világvége-hangulat – mondta őszintén Eppel Márton a honvedfc.hu-nak hozzátéve: – és szerintem nem is kell, hogy az legyen, mert az egyáltalán nem segíti a helyzetet. Az viszont igen, hogy sokat beszélgettünk a héten egymás között. Eddig is érezte mindenki a súlyát a tabellán elfoglalt helyünknek, de most azt látom, hogy tényleg mindenkinek az jár a fejében, hogy kijavítsuk az elmúlt pár hét eredményeit. Erre pedig vasárnap egy jó lehetőségünk nyílik.

A Honvéd 11 mérkőzésen szerzett 9 pontjával egyelőre az NB I utolsó helyén áll.  A 29 éves támadó elmondta, mi lesz a legfontosabb az MTK elleni meccsen.

- Az első és legfontosabb, hogy gólt rúgjunk, mert az elmúlt három mérkőzésen ez nem sikerült.  A védekezésünk szerintem rendben van, de kreatívabbnak kell lennünk és többször kell eljutnunk a támadó harmadba. Amikor ilyen helyzetben van egy csapat, mindenből több kell. Az embernek maximálisan meg kell oldania a saját feladatát, de hozzá kell tennie a csapatmunkához is azt, amit az edző vagy a társak kérnek, össze kell tartanunk.

Ebben a bajnokságban a Ferencvároson kívül minden csapat képes meglepő eredményre, bárki bárkit meg tud verni.

Az MTK-nak is voltak ilyen mérkőzései, pozitív és negatív értelemben is. A fociban az a szép, hogy pár hét alatt is rengeteget lehet változtatni és ki lehet javítani a hibákat. Most az a legfontosabb, hogy újra nyerjünk és újra önbizalmat szerezzünk, mert úgy gondolom, hogy mi is meg tudunk verni bárkit, csak végre el kellene kezdenünk.

A fontos összecsapásra készülve Eppelnek a kialvatlansággal is meg kell küzdenie, ez azonban édes teher a számára.

- Őszintén szólva egy kicsit fáradt vagyok, de boldog! Hétfőn ugyanis megszületett az első gyermekem. A feleségemmel nemrég tértek haza a kórházból, és hát az első éjszakák nem teltek túl sok alvással. A járvány miatt nem látogathattam meg őket a kórházban, úgyhogy nagyon-nagyon lassan telt el az a három nap, amíg hazahozhattam őket. Nagyon jó érzés hármasban otthon lenni – mondta a korábbi gólkirály.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz