A Puskás Akadémia megveheti a Honvéd legnagyobb értékét - Rossi tud Botka távozásáról

99%, hogy Prosser Dániel Felcsútra vagy külföldre igazol Marco Rossi szerint, aki tud Botka Endre leendő klubváltásáról is.
Dudás Gábor 2017. január 9., hétfő 13:24
99%, hogy Prosser Dániel Felcsútra vagy külföldre igazol Marco Rossi szerint, aki tud Botka Endre leendő klubváltásáról is.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 9., hétfő 13:24

Mint arról már a kispestiek idei első edzése alatt beszámoltunk, Botka Endre ügyében közel a megállapodás a Ferencváros és a Honvéd között, és decemberi értesülésünknek megfelelően a jobb oldali védő zöld-fehérbe öltözhet. A csapat vezetőedzője, Marco Rossi szerint is létrejön a klubváltás, és az olasz szakvezető szerint a csapat még egy értékes játékosa távozik.

- Ma reggel kaptam az információt, hogy Botka Endre a Ferencvárosba igazol. Lehet még egy távozó, 99%, hogy Prosser Dániel is eligazol tőlünk. Ő külföldre távozhat, míg itthonról a Puskás Akadémia hívja őt - jelentette ki az edzés utáni sajtóeseményen Marco Rossi.

Mint arról beszámoltunk, George F. Hemingway a csapat edzésén elmondta, két játékos távozhat, kettő érkezhet, és állítása szerint a csapat nem fog gyengülni.

A Honvéd ma délután hivatalosan is bejelentette, hogy Botka Endre a Fradiba igazol.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz