A műtét után gipszben lábadozik a Magyar Kupában remeklő Honvéd-játékos

A Budapest Honvéd kapusa még májusban a Magyar Kupa-döntő hetében szenvedett bokasérülést. Akkor úgy tűnt, Horváth András hamarosan visszatérhet, azonban a felépülése sokkal hosszabbra nyúlt.
Csakfoci Admin 2019. december 12., csütörtök 18:41
A Budapest Honvéd kapusa még májusban a Magyar Kupa-döntő hetében szenvedett bokasérülést. Akkor úgy tűnt, Horváth András hamarosan visszatérhet, azonban a felépülése sokkal hosszabbra nyúlt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 12., csütörtök 18:41

A 31 éves kapusnál szalagplasztikát végeztek, kitisztították a boka környékét, eltávolították a levált porcdarabokat, s az orvosok szerint jól sikerült a beavatkozás.

Horváth Andrásnak több mint két hétig fekvőgipszet kell viselnie, majd három hétig járógipszet, és azután kezdheti el a gyógytornát.

A bokaszalagok annyira megnyúltak, hogy instabillá vált a bokám és az ínszalag is sérült, ezért a kapusmozgások során folyamatosan szúró fájdalmat éreztem.

Hosszas gyógytorna várt rám a szezon kezdetén, majd Lefkovits Robi sérülésekor úgy döntöttünk, hogy injekciót kapok, így edzek és védek, nem voltam teljesen egészséges, viszont az injekciónak köszönhetően nem éreztem fájdalmat.

Sajnos azonban hosszú távon ez sem volt jó megoldás, a különböző kezelések nem segítettek, így az orvosokkal és az egészségügyi stábunkkal, a klubvezetéssel együtt végül a műtét mellett voksoltunk – mondta a Horváth András a klubhonlapnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz