Fotó: www.honvedfc.hu

A Honvédtól távozott Sannino: "Most haza kell mennünk" - a járvány miatt bontottak szerződést

Giuseppe Sannino most csak abban bízik, hogy mielőbb újra láthatja családját, de nagyon sajnálja, hogy így kellett távoznia a Honvédtól.
Csakfoci Admin 2020. március 19., csütörtök 22:05
Fotó: www.honvedfc.hu
Giuseppe Sannino most csak abban bízik, hogy mielőbb újra láthatja családját, de nagyon sajnálja, hogy így kellett távoznia a Honvédtól.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 19., csütörtök 22:05

Ahogy honlapunkon is beszámoltunk róla, a mai napon a Budapest Honvéd FC közös megegyezéssel szerződést bontott Giuseppe Sanninóval és stábjával.

- A kialakult helyzetben nem éreztem jól magam, így megegyeztünk, hogy felbontjuk a június 30-ig érvényes szerződésemet. A stábommal együtt távol vagyunk a szeretteinktől, a családunktól, és úgy éreztük, hogy most haza kell mennünk - nyilatkozta a szerződésbontás okairól Sannino a breakingnews.fr portálnak. - Jelenleg csak arra gondolok, hogy visszatérjek Varasébe. Nem lesz egyszerű hazajutni, szárazföldön, autó bérlésével próbáljuk megoldani.

Várom, hogy újra megölelhessem a feleségemet, két gyermekemet és két unokámat, ők is azt szerették volna, hogy visszamenjek hozzájuk. Az asszisztensem (Alessandro Recenti - a szerk.) még nyugtalanabb volt, mint én, ezért ő már a múlt héten szerződést bontott és hazautazott Bergamóba.

- Az egészség az első, de nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, mert bejutottunk a Magyar Kupa elődöntőjébe, és a kupa megnyerésével az Európa Liga selejtezőjébe kvalifikálhattuk volna magunkat - folytatta az olasz szakember. - Nem így terveztük, de most meg kell próbálnunk a lehető legjobban kezelni ezt a helyzetet.

Az olasz szakember és segítői 2019–2020-as szezonra érkeztek Kispestre, a most futó idényben 4 Európa Liga, 25 OTP Bank Liga és 7 Magyar Kupa-mérkőzésen irányították a csapatot.


A koronavírus-helyzet kezelése kapcsán ajánljuk az alábbi cikket, amely rendkívül hasznos segítség és részletes tájékoztató a játékosoknak – és a szurkolóknak is:

Olvastad már?
Az MTK orvosa mindent elmagyarázott: Ez a magyar játékosok teendője a koronavírus-járvány idején
Részletes tájékoztatót nyújtott az MTK Budapest csapatorvosa, Dr. Dreissiger Imre, amely hasznos lehet minden idehaza sportoló játékosnak, hiszen konkrét helyzetekben mutatja meg, mi a teendő.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz