A Honvéd légiósa keményen kritizálta a magyar-horváton is szurkoló elnökasszonyt

Tonci Kukoc azon a véleményen van, hogy Kolinda Grabar-Kitarovicnak inkább a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében kellene dolgoznia ahelyett, hogy a fociról beszél.
Nyikes Zoltán 2019. március 26., kedd 18:25
Tonci Kukoc azon a véleményen van, hogy Kolinda Grabar-Kitarovicnak inkább a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében kellene dolgoznia ahelyett, hogy a fociról beszél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 26., kedd 18:25

A 2018-as világbajnokságon vált ismertté világszerte Horvátország elnöke, Kolinda Grabar-Kitarovic, aki egy szurkolókat szállító chartergéppel utazott a negyeddöntőre, folyamatosan focimezben szurkolt a lelátón, majd az öltözőben is óriási bulit csapott Modricékkal.

Mint ismert, Grabar-Kitarovic vasárnap Magyarországra is ellátogatott a horvátok Eb-selejtezőjére, a mérkőzést pedig a vendégszektorban, a szurkolók között követte figyelemmel.

Az elnökasszony viselkedése azonban már az Azerbajdzsán elleni első csoportmeccs után kiváltotta a Budapest Honvéd horvát légiósa, Tonci Kukoc nemtetszését.

"Nem követtem figyelemmel a Horvátország-Azerbajdzsán mérkőzést, de azt láttam, hogy 2-1-re nyertünk. Ilyenkor az emberek elfeledkeznek arról a szörnyű helyzetről, ami jelenleg a hazánkban van – idézi Kukoc nyilatkozatát a telegraph.md.

Kolinda elnökasszony ahelyett, hogy a munkáját végezné a hétköznapi emberek életminőségének javítása érdekében, inkább a labdarúgásról beszél és olcsó PR-pontokat akar szerezni magának.

A nemzeti csapat egy szent hely, ahol az összes negatív energia elveszik. Az embereknek közben nincs mit enniük, az állam adósságba veri a háztartásokat. Ezekről a dolgokról gondolkodtam, másnap pedig kinyitottam az újságokat és azt olvastam, hogy Kolinda elnökasszony arról beszél, hogy győznünk kell Magyarország ellen. Ez egy cirkusz, mindent tönkretesznek az ilyen politikusok azzal, amit művelnek."

Mint ismert, Kukoc tavaly februárban érkezett a kispestiekhez, a most futó szezonban pedig húsz mérkőzésen lépett pályára az élvonalban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
ZTE/Vasas
Hinora átigazolhat
A Csakfoci úgy tudja, a Zalaegerszeg a Vasas 26 éves jobbhátvédjével, Hinora Kristóffal erősítene.
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Tovább az összes átigazoláshoz