6 hónap után felépült súlyos sérüléséből a Honvéd légiósa

A Budapest Honvéd 25 éves védője, Mohamed Mezghrani a súlyos szalagszakadását követően nagy hangsúlyt fektetett a rehabilitációjára, mely során egy olyan műszer nyújtott számára segítségével, amelyet a világ legnagyobb futballistái is használnak.
Csakfoci Admin 2020. január 6., hétfő 16:16
A Budapest Honvéd 25 éves védője, Mohamed Mezghrani a súlyos szalagszakadását követően nagy hangsúlyt fektetett a rehabilitációjára, mely során egy olyan műszer nyújtott számára segítségével, amelyet a világ legnagyobb futballistái is használnak.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 6., hétfő 16:16

Mohamed Mezghrani, a Budapest Honvéd belga-algériai kettős állampolgárságú szélső védője a nyári, ausztriai edzőtáborban az osztrák másodosztályú WSG Wattenst elleni első felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos keresztszalag-szakadást.

A 25 éves jobbhátvédet még július közepén megműtötték. A felépülésében a masszőrök és rehabilitációs szakemberek mellett a Game Ready is nagy szerepet játszott.

- Boldog vagyok, hogy újra itt lehetek, szerencsére rendben van a térdem, nem érzek fájdalmat és az orvosok is azt mondták, hogy jól halad a felépülésem - mondta Mezghrani a honvedfc.hu-nak.

A kispestiek légiósa január 3-án már a társaival együtt kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre.

Mi az a Game Ready?

A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Orvosi eszközök nagy választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz