Idén már nem játszhat a Honvéd lesérült válogatott csatára

A bokaszalagjai sérültek Eppel Mártonnak, a Budapest Honvéd magyar válogatott csatárának, aki idén már nem játszhat a klubjában.
Dudás Gábor 2020. december 18., péntek 12:45
A bokaszalagjai sérültek Eppel Mártonnak, a Budapest Honvéd magyar válogatott csatárának, aki idén már nem játszhat a klubjában.
Szerző: Dudás Gábor 2020. december 18., péntek 12:45

Még a Kisvárda elleni bajnoki hajrájában kellett lecserélni Eppel Mártont, amikor egy lövésnél a becsúszó védője lábával találkozva sérült meg a bokája, majd befáslizva, az egészségügyi stáb vállára támaszkodva hagyta el el a pályát.

Eppelre már rögtön a találkozó után vizsgálat várt, a jó hír, hogy a bokája nem törött el, a további vizsgálatok pedig kimutatták, hogy a válogatott támadónak a bokaszalagjai sérültek, így idén már nem számíthat rá Pisont István vezetőedző.

A 29 éves támadó egyúttal már elkezdte a rehabilitációs munkát, és ő is abban bízik, hogy minél hamarabb újra a pályán lehet - derül ki a honvedfc.hu cikkéből.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz