Hivatalos: Távozik a magyar foci legfiatalabb vezetője, az utódja is megvan

Korábbi hírünknek megfelelően megerősítették, hogy Mányi Péter távozik az ETO-tól. Utódja az eddigi sportigazgató, Soós Imre lesz.
Budai László 2018. április 6., péntek 10:36
Korábbi hírünknek megfelelően megerősítették, hogy Mányi Péter távozik az ETO-tól. Utódja az eddigi sportigazgató, Soós Imre lesz.
Szerző: Budai László 2018. április 6., péntek 10:36

Amint arról a csakfoci.hu elsőként számolt be, most tényként közli a Kisalföld: Mányi Péter három hónap után távozott az ETO ügyvezető igazgatói pozíciójából. December elején lett a Győri ETO új tulajdonosa Mányi József. Nagybátyja kérésére a klub ügyvezetője Mányi Péter lett, aki 25 évével a legfiatalabb hazai klubvezetőnek számított a profi futballban.

Soós Imre, az ETO sportigazgatója megerősítette a lemondás tényét. A Kisalföld információi szerint a továbbiakban ő lesz az ETO ügyvezetője és sportigazgatója is.

Amint azt csütörtök reggel megírtuk: a távozás oka egyrészt az, hogy lezajlott az a konszolidáció, amely szükségszerű volt a nehéz helyzetbe került klubnál a tulajdonosváltást követően, másrészt Mányi Péter visszamegy a civil területre, a futball helyett inkább eredeti szakmáival foglalkozna.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz