Hetekre lesérült Jova: "Tudtam, hogy komolyabb a baj"

Részleges vádliszakadást szenvedett a Nyíregyháza Spartacus kapusa, Jova Levente a hétvégi Dorog elleni bajnokin. Több hét pihenő vár.
Dudás Gábor 2017. augusztus 21., hétfő 19:00
Részleges vádliszakadást szenvedett a Nyíregyháza Spartacus kapusa, Jova Levente a hétvégi Dorog elleni bajnokin. Több hét pihenő vár.
Szerző: Dudás Gábor 2017. augusztus 21., hétfő 19:00

Az idén nyáron Nyíregyházára szerződő Jova Levente a 3-0-s mérkőzés végén szenvedett szerencsétlen sérülést:

- Elindultam kifelé és hirtelen fájdalmat éreztem a lábamban. Tudtam, hogy komolyabb a baj, és sajnos a diagnózis is megerősítette, hogy részleges szakadás van a vádlimban. Egyelőre rendesen járni sem tudok, és a következő két-három mérkőzést biztosan ki kell hagynom. Speciális kezeléseket kapok Budapesten, mellyel felgyorsítható a gyógyulás. Szerdán viszont biztosan Nyíregyházára utazok, szeretnék a helyszínen szurkolni a többieknek. Nagyon rossz érzés volt lejönni a pályáról Dorogon, a sérülés mellett az eredmény is rosszul alakult, de remélem, a Soroksár ellen javítunk – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján a korábbi ferencvárosi hálóőr, aki konditeremben végezhet csak edzéseket az elkövetkezendő hetekben.

A Nyíregyháza három győzelemmel kezdte az NB II-es idényt, a Dorog elleni vereséggel viszont a tabella 4. helyére csúszott vissza.

TABELLA: Az NB II állása itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz