Válogatott kispadra ült le a volt NB I-es edző

Korábban az NB I-ben szereplő Haladást 2017 és 2018 között irányító Michal Hipp a kazahsztáni válogatott pályaedzője lett.
Csakfoci Admin 2019. január 31., csütörtök 13:56
Korábban az NB I-ben szereplő Haladást 2017 és 2018 között irányító Michal Hipp a kazahsztáni válogatott pályaedzője lett.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 31., csütörtök 13:56

Négy hónappal azután, hogy szeptember közepén közös megegyezéssel szerződést bontott a Haladás az addigi vezetőedzővel, Michal Hippel újra munkába állt az 55 éves szakember.

Hipp ezúttal a kazah labdarúgó-válogatottnál vállalt munkát, ahol a cseh nemzetiségű Michal Bílek szövetségi kapitány segítője lesz. A két szakvezető jól ismeri egymást korábbról, hiszen 1990-ben csapattársak voltak a csehszlovák válogatottban, valamint 2016-ban a cseh élvonalbeli Jihlava csapatában éppen Bílek ült le Hipp megüresedett helyére.

Hippet az elmúlt időszakban szlovák első osztályú csapatok is megkeresték - az Aranyosmarót és a Nagyszombat -, de inkább a kazah nemzeti csapatot választotta, jelenleg már Asztanában tartózkodik az ex-Haladás edző.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz