Újra visszaszerezné helyét a kezdőben az utánpótlás-válogatott

Jancsó András, a Haladás 21 éves játékosa a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg. Az utánpótlás-válogatott középpályás hosszú hetekre kidőlt.
Privacsek András 2018. április 20., péntek 16:04
Jancsó András, a Haladás 21 éves játékosa a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg. Az utánpótlás-válogatott középpályás hosszú hetekre kidőlt.
Szerző: Privacsek András 2018. április 20., péntek 16:04

- A Diósgyőr ellen újra a kezdőben voltam, de nem indult jól számomra a meccs – kezdte Jancsó a csakfoci.hu-nak. - A 4. percben a bal lábam megcsúszott és letapadt a vizes talajon, a combközelítő izmomban kattanást hallottam, azonnal tudtam, hogy baj van. Nem akartam erőltetni, nehogy nagyobb gond legyen.  Az orvosok szerint 3-4 hetes kihagyásra kell számítanom, ebből kettő most szombaton telik le. Folyamatosan végzem a rehabilitációs munkát a masszőrökkel és a fizioterapeutákkal, mellette pedig Game Readyt is használok, ami nyomást gyakorol az izomra és hidegnek köszönhetően felgyorsul a gyógyulási folyamat. Nem szeretném elsietni a visszatérést, nehogy rásérüljek. Örülök, hogy jól megy a csapatnak, de ha teljesen felépülök, az lesz a célom, hogy újra beverekedjem magam a kezdőbe, ahogy az a talpsérülésem után egyszer már sikerült.


Az Endo Plus Service Kft. több hazai klubot és játékost is szponzorál Game Ready-vel. A készülék hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. (Támogatott tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz