Nagy csapás a Haladásnak: A kulcsember számára már novemberben véget ért az idény

Németh Márió hamarosan túlesik a műtéten és legalább féléves kihagyás vár a középpályásra. 
Dudás Gábor 2019. november 5., kedd 21:33
Németh Márió hamarosan túlesik a műtéten és legalább féléves kihagyás vár a középpályásra. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 5., kedd 21:33

Mint arról beszámoltunk, az NB II-ben egyelőre a kiesés ellen küzdő Haladás még a Nyíregyháza elleni 1-3-as bajnoki a 77. percében, térdsérülés miatt veszítette el saját nevelésű alapemberét, Németh Máriót.

A 24 éves középpályásnak 2016. október 22-én, Mezőkövesden a bal térdében elszakadt az elülső keresztszalagja, akkor a műtétet követően hosszú hónapokot kellett kihagynia. Most is hasonló sérülésre gyanakodtak az esetében, az MR-vizsgálat pedig valóban kiderítette, hogy ezúttal is a bal térdében szakadt el az elülső keresztszalag.

A tervek szerint a jövő hét elején Siófokon műti meg dr. Majzik Ernő a játékost, Németh felépülése pedig nagyjából fél évet vesz igénybe, így ebben a bajnokságban már aligha léphet majd pályára a meghatározó szombathelyi futballista.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Ádám Martin
A görög sajtó szerint Ádám Martin a napokban már el is utazik az Aszterasz Tripoliszhoz, hogy aláírja szerződését a leendő csapatánál.
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Tovább az összes átigazoláshoz