Így áll a Haladás stadionjának építése

Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere megtekintette a hideg időben is épülő Haladás Sportkomlexumot. Minden a tervek szerint halad.
Privacsek András 2017. február 2., csütörtök 11:24
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere megtekintette a hideg időben is épülő Haladás Sportkomlexumot. Minden a tervek szerint halad.
Szerző: Privacsek András 2017. február 2., csütörtök 11:24

Stadion épületrészen az előregyártott tartószerkezet elkészült, a lelátói mellvéd elemek elhelyezése folyamatban van. Megkezdődtek a kioszkok, közönségforgalmi WC-k gépészeti alapszerelési munkái. Az acél szerkezet szerelése tovább haladt, a déli oldal elkészült, a nyugati északi, keleti oldali szerkezetek szerelése párhuzamosan halad. Folytatódott a telken belüli közműhálózat kiépítése, ivóvíz, tűzivíz, csapadékvíz, szennyvíz rendszerek kiépítése párhuzamosan halad.

A tervek szerint a Hali stadionja 8656 fő befogadására lesz alkalmas és 2017 nyarára készülhet el.

 

Tedd okostelefonod főképernyőjére a csakfoci.hu-t - kattints ide!
 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz