Így áll a Haladás-stadion építése - közlemény

Alakul a lelátó, épül a sportcsarnok.
admin 2016. október 24., hétfő 17:39
Alakul a lelátó, épül a sportcsarnok.
Szerző: admin 2016. október 24., hétfő 17:39

 

Befejeződött a Haladás-sportcsarnok válaszfalainak és kitöltő falazatának kőműves munkája

Megfelelő ütemben halad a szombathelyi sportkomplexum építkezése. A Rohonci úton nem áll meg a munka, a sportcsarnokban mind a válaszfalak, mind a kitöltő falazat kőműves mestermunkái elkészültek.

Befejeződtek a padló alatti gépészeti szerelések, s elkészültek a vasalt aljzatok is. A stadion északi és keleti oldali előregyártott lelátó elemeit beemelték, a déli oldali lelátók beemelése folyamatban van. A lelátók külső oldali ferde vasbeton határoló falai a lelátó elemek beemelésével párhuzamosan elkészültek.

Tovább folytatódnak a VIP területen az előregyártott szerkezetépítési munkák és a hozzá kapcsolódó kiegészítő monolit vasbeton szerkezet építkezései. A rámpák és a múzeum shop vasbeton szerkezetépítési munkái folyamatban vannak.

Terv szerint november elején a stadion acélszerkezet helyszíni szerelési munkái is megkezdődnek és beemelik a keleti oldali lelátók fölé az első térbeli rácsos tartókat. Az elkövetkezendő hetekben várhatóan megkezdődik a sportcsarnok közbenső födém elemeinek beemelése is, továbbá párhuzamosan folytatódnak a szerkezetépítési és kőműves munkák - áll a mai sajtóközleményben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz