Hivatalos: Védőt igazolt a Haladás

A csakfoci.hu elsőként jelezte, hogy Hídvégi Sándort várhatóan leigazolják a vasiak.
Csakfoci Admin 2016. augusztus 23., kedd 17:51
A csakfoci.hu elsőként jelezte, hogy Hídvégi Sándort várhatóan leigazolják a vasiak.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. augusztus 23., kedd 17:51

A hír igaznak bizonyult, a Haladás a honlapján jelentette be, hogy a bal oldali védő ma délután aláírt a csapathoz.

Hídvégi legutóbb az akkor még az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósban játszott, közel egy éve nem volt csapata. Korábban megfordult többek között az MTK-ban, az FTC-ben és a Győrben is.

Mészöly Géza a haladas.hu-n így nyilatkozott róla:

"Komoly elsőosztályú rutinnal rendelkező futballistát igazoltunk, erről a próbajátékon is meggyőződhettünk. Elsősorban bal oldali védőt kerestünk, de Hídvégi bal belső védőt is tud játszani. Hozzáteszem: elégedett vagyunk balhétvédünkkel, Bosnjak Predraggal, de egyrészt hamarosan jönnek a Magyar Kupa-meccsek, másrészt az egészséges versenyhelyzet a csapatjavát szolgálja. Habár Hídvégi erőállapota egyelőre nem az igazi, a háromhetes bajnoki szünet remek alkalom, hogy felépítsük. Nem valószínű, hogy lesz még érkezőnk – bár sosem lehet tudni. Ugyanakkor Fehér Zoltánt, Katona Mátét és Sasa Popint szeretnénk kölcsönadni."

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz