Hipp nyerőembere első gólját szerezte: "Mi nyertük a sakkpartit"

Miroslav Grumics az első bajnoki gólját szerezte a Haladásban. A támadónak nem okoz gondot, ha védőt vagy épp középpályást kell játszania.
Privacsek András 2018. április 15., vasárnap 12:55
Miroslav Grumics az első bajnoki gólját szerezte a Haladásban. A támadónak nem okoz gondot, ha védőt vagy épp középpályást kell játszania.
Szerző: Privacsek András 2018. április 15., vasárnap 12:55

Grumics Pakson a 57. percben Németh Máriót váltotta, majd a 70. percben megszerezte a Haladás második találatát.

- Az első félidőben jól játszottunk, szépen, pontos passzokkal felépítettük támadásainkat - kezdte Miroslav Grumic a haladas.hu-nak. - A második félidőben azzal az utasítással küldött be a mester, hogy Jagodics Márkkal együtt a tengelyben tartsuk meg a labdát, kicsit – úgymond – nyugtassuk meg a játékot. Ami a gólomat illeti, tudatos akció eredménye volt. Williamsnek passzoltam a labdát, továbbfutottam, jó ütemben kaptam vissza és elrúgtam a kapus mellett. Két hasonló képességű csapat meccse volt, nagy harc, igazi taktikai csata, amolyan sakkparti volt. Igyekeztük a saját játékunkat játszani, s mert ez sikerült, szerintem megérdemelten nyertünk. Habár eredetileg csatár a posztom, korábban Diósgyőrben is játszottam már védőt, középpályást. Hipp-mester először tavaly decemberben, a Videoton ellen állított a középpályára. Nincs gondom ezzel a szerepkörrel, ott segítem a csapatot, ahol tudom. Ami a folytatást illeti, nem azt nézzük hány meccs van hátra, mindig az éppen aktuálisat akarjuk megnyerni. Most ugye a Balmazújváros ellenit, ami a kiesés elkerülése szempontjából kulcsmeccs lesz. Két nehéz, de sikerrel megvívott találkozó van mögöttünk, a Balmazújvárost is le kell győznünk.

A Haladás széttört lábú Rambója: Elfogadtam a bocsánatkérését, mi mást tehettem volna? - interjú

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz