Fotó: www.haladasfc.hu

Haladás: Megvan az új ügyvezető igazgató - ő volt az egyedüli jelölt

A Szombathelyi Haladás szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen Séllei Árpádot nevezték ki a futballklub ügyvezető igazgatójává.
Nyikes Zoltán 2019. december 4., szerda 14:42
Fotó: www.haladasfc.hu
A Szombathelyi Haladás szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen Séllei Árpádot nevezték ki a futballklub ügyvezető igazgatójává.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 4., szerda 14:42

Mint ismert, az eddigi ügyvezető igazgató, Tóth Miklós november 30-cal közös megegyezéssel távozott a Szombathelyi Haladástól. A klub szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen a Szombathelyi Haladás új ügyvezető igazgatójává Séllei Árpádot nevezte ki. Az ügyvezető megbízatása határozatlan időre szól olvasható a haladasfc.hu oldalon.

– A jelenlegi helyzetben rajtam kívül senki sem vállalta el a megbízatást, én voltam az egyedüli jelölt – mondta Séllei Árpád, aki maradt a Haladás Marketing Kft. ügyvezető igazgatója is. – Nagy feladatba vágtam a fejszém, ugyanakkor óriási megtiszteltetés is ez a pozíció. Hasonlóan nagy feladat vár rám, mint 2006-ban, amikor a megszűnés határán lévő Haladásba tulajdonosként beléptem.

Olyan ügyvezetőre volt most szükség, akit a városvezetés, a játékosok, a szurkolók elfogadnak - és nem támadható.

Emellett olyanra, aki ismeri a klub szerződéseit, a dolgait, a felépítését, a jelenlegi helyzetét. Úgy érzem, ezért esett rám a választás - és a tulajdonosok támogatását is élvezem. Most első lépésként stabilizálni kell a klub helyzetét, hogy ennél mélyebbre ne kerüljön. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz