Haladás: Felbontották Supka Attila szerződését – megvan, ki irányít a szerdai MK-meccsen

Kedd délelőtt hivatalossá vált, hogy Supka Attila vezetőedző és Híres Gábor másodedző szerződését felbontotta az NB II-es vasi klub.
Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 11:01
Kedd délelőtt hivatalossá vált, hogy Supka Attila vezetőedző és Híres Gábor másodedző szerződését felbontotta az NB II-es vasi klub.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 11:01

Az NB II. 18. helyén álló Szombathelyi Haladás a mai nappal felbontotta Supka Attila vezetőedző és Híres Gábor másodedző szerződését – írta a vasiak hivatalos oldala, amely megjegyezte, hogy a játékosokkal a kedd délelőtti edzés előtt közölték a hírt.

A tréningeket ideiglenesen Desits Szilárd másodedző irányítja, a szakember ül a kispadon a szerdai, Herold Trans Ménfőcsanak elleni Magyar Kupa-mérkőzésen.

– Az eredménytelenség a váltás fő oka, úgy gondoltuk, új edzővel eredményesebbek lehetünk. Desits Szilárd jól ismeri a csapatot, ideiglenesen ő irányítja az együttest – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója.

Mint ismert, az előző szezonban az NB I-től búcsúzó vasiak kispadját a nyáron vette át Supka Attila, akinek az irányításával 13 másodosztályú találkozón csupán két győzelmet aratott a Haladás hat döntetlen és öt vereség mellett, ennek eredményeképp jelenleg a kiesést jelentő 18. helyen áll az együttes.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz