Fotó: www.haladasfc.hu

Haladás: A bércsökkentésről tárgyaltak, de a játékosok legfontosabb kérdése másról szólt

A Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának játékosai és a szakmai stáb tagjai aláírták a fizetésük csökkenéséről szóló szerződést.
Nyikes Zoltán 2020. április 11., szombat 19:09
Fotó: www.haladasfc.hu
A Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának játékosai és a szakmai stáb tagjai aláírták a fizetésük csökkenéséről szóló szerződést.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 11., szombat 19:09

Múlt héten jelentette be a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád, hogy a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság miatt ők is kénytelenek a bérekhez nyúlni, nem tagadta, hogy bajban vannak, nagy szükségük lenne most támogatókra, mert csak annyi pénzük van, hogy a március havi – már csökkentett – béreket el tudják utalni.

A napokban aztán újabb információkkal szolgált a vasiak klubhonlapja, amelyen bejelentették, hogy a vezetésnek csütörtökön sikerült megállapodnia a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival jövedelmük csökkentéséről.

– A játékosok és a szakmai stáb tagjai tisztában vannak a jelenlegi, nehéz helyzettel, így azonnal aláírták és visszaküldték a módosított szerződéseket – mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. – Jó érzés, hogy nem csak a pályán, hanem most is egységesek voltak – szinte a komplett keret rábólintott az új megállapodásra. Valamennyi játékossal egyesével tárgyaltam, annak nagyon örülök, hogy legfontosabb kérdésük az volt:

hogyan tudják meghosszabbítani nyáron lejáró kontraktusukat?

Ez mindenképpen jó jel, azt mutatja, hogy jó irányba haladunk a Haladással.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz