Fradi: Priskin a Haladásból akar visszakerülni a válogatottba - "Indokolt volt a váltás"

Csütörtökön már a Haladással edzett a Fraditól egy évre kölcsönvett, 63-szoros válogatott támadó, Priskin Tamás.
Privacsek András 2018. június 28., csütörtök 14:49
Csütörtökön már a Haladással edzett a Fraditól egy évre kölcsönvett, 63-szoros válogatott támadó, Priskin Tamás.
Szerző: Privacsek András 2018. június 28., csütörtök 14:49

A 31 éves csatár a Ferencvárosnál 11 bajnokin kezdőként, hatszor csereként lépett pályára, négy gólt szerzett. Ősszel még rendszeresen szerepelt az FTC-ben, tavaszal viszont csupán háromszor kapott lehetőséget – mindannyiszor csereként - írja a haladas.hu.

– A Ferencváros felajánlotta, hogy elenged kölcsönbe, s a Haladás is felmerült, mint lehetőség – mondta az első edzése után Priskin Tamás. – Ha megnézzük az elmúlt fél évet, azt, hogy kevés játéklehetőséget kaptam, nyilván indokolt volt a váltás.

Mivel még két éves szerződés köt az FTC-hez, maradhattam volna, ám én mindig is játszani akartam, erre pedig Szombathelyen lehet lehetőségem. Fontos volt ugyanis, hogy olyan csapathoz kerüljek, ahol játéklehetőséghez jutok.

 - Ismerem a játékosok nagy részét, ez is sokat számított. Király Gáborral, Halmosi Péterrel, Bosnjak Predraggal anno együtt futballoztam a válogatottban. Az első benyomásaim kedvezőek, mindenki barátságosan fogadott. Noha Michal Hippet személyesen nem ismertük egymást korábban, de látott futballozni a Slovan Bratislavában. Pozsonyban egyébként együtt játszottam Mészáros Karollal és Pinte Patrikkal. Ami a céljaimat illeti, szeretnék a csapattal az élmezőny mögött zárni, s jó játékkal, és minél több góllal segíteni a csapatot. Olyan teljesítménnyel szeretnék kirukkolni, amellyel visszakerülhetek a válogatottba - zárta Priskin.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz