Fotó: haladas.hu

Ezért első a Haladás az NB II-ben: "Nem rekordra hajtunk, fel akarunk jutni"

A másodosztályú éllovas saját nevelésű játékosa szerint mindennél többet elmond a Haliról, hogy nem kaptak még akciógólt.
Nyikes Zoltán 2021. október 15., péntek 11:17
Fotó: haladas.hu
A másodosztályú éllovas saját nevelésű játékosa szerint mindennél többet elmond a Haliról, hogy nem kaptak még akciógólt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 15., péntek 11:17

A Szombathelyi Haladás saját nevelésű játékosa, Kállai Kevin korábban középpályásként szerepelt, az idei bajnokságban viszont jobb oldali védőként segíti a csapatot, ahonnan kirobbanthatatlan, a mindössze 19 éves játékos mind a 11 bajnokin kezdő volt.

– Érzem a mester bizalmát, úgy gondolom, nem is lehet panasz a teljesítményemre, igyekszem minden meccsen maximálisan odatenni magam – mondta Kállai a klubhonlapon. – Az Illés Akadémián középpályás voltam, csakúgy, mint a tavalyi bajnokságban, de hamar megszoktam az új posztomat is. Annyiban előnyt is jelent, hogy mivel korábban előbbre futballoztam, tudok a velem szemben jövő ellenfelem fejével gondolkodni, hogy merre cselez, mi várható tőle az adott szituációban. Összeállt a csapatvédekezésünk és a hátsó védekezésünk is, meccsről-meccsre stabilabbak vagyunk, mindennél többet elmond, hogy nem kaptunk akciógólt. Az nem téma az öltözőben, hogy meddig lehet ezt a szép sorozatot kinyújtani, nem erre,

nem rekordra hajtunk, „csupán” az a cél, hogy lehetőleg ne kapjunk gólt a meccsen és akkor nagy baj már nem lehet. S az is cél, hogy a tabella élén maradjunk, nem titok, a feljutás lebeg a szemünk előtt.

Az Illés Akadémia neveltje elmondta, a Haladás erősségei, hogy sokat passzolnak, jól kombinálnak és gyorsan futballoznak, továbbá kiváló a csapategység. Az éllovas szombathelyiek vasárnap Soroksárra utaznak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz