"Egy nagy reccsenést hallottam" - kidőlt a Haladás alapembere

Egyelőre nem tudni, mikor játszhat ismét Németh Márió, aki Mezőkövesden térdsérülést szenvedett.
Mokány Lajos 2016. október 24., hétfő 15:12
Egyelőre nem tudni, mikor játszhat ismét Németh Márió, aki Mezőkövesden térdsérülést szenvedett.
Szerző: Mokány Lajos 2016. október 24., hétfő 15:12

Mezőkövesden a 3-0-s vereség mellett még egyik legjobbját, Németh Máriót is elveszítette Mészöly Géza csapata. A 21 éves futballista a 28. percben rúgást kapott a térdére, nem is tudta folytatni a játékot.

Az első diagnózis szerint a térde, azon belül az oldalszalagja sérült. Egyelőre nem tudni mennyit kell kihagynia, az biztos, hogy a szombati, kispesti bajnokin nem játszhat.

- Egy labdát passzoltam Rácz Barninak, majd ahogy a bal lábam letettem a földre, Szeles Tamás a térdével eltalálta a térdemet – tudtuk meg Németh Máriótól. – Éreztem, hogy nagy a baj, hiszen egy nagy reccsenést is hallottam. Nem is tudtam folytatni a játékot. A szünetben megpróbálta kicsit sétálgatni, azzal akkor nem is volt gond. Aztán a hazaúton már rosszabbodott a helyzet, Szombathelyre érve már bedagadt a térdem. Habár vasárnapról hétfőre már valamelyest javult a helyzet, még mindig nagyon fáj a térdem, rá sem tudok állni. Kedden megyek MRI-vizsgálatra, valószínűleg a keresztszalagom nem sérült, az oldalszalagokkal lehet gond, vagy megnyúltak vagy részlegesen elszakadtak. Az MRI után már okosabbak leszünk - nyilatkozta Németh a Haladás honlapjának.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz