Az új igazolás góljával győzött a Haladás

Első törökországi felkészülési mérkőzésén a Haladás a friss igazolás, Kristán Kolcák góljával 1-0-ra verte a bolgár első osztályú Slavia Sofiát.
Dudás Gábor 2018. január 28., vasárnap 17:04
Első törökországi felkészülési mérkőzésén a Haladás a friss igazolás, Kristán Kolcák góljával 1-0-ra verte a bolgár első osztályú Slavia Sofiát.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 28., vasárnap 17:04

A bolgár élvonal nyolcadik helyén álló Slavia Szófia ellen a 47. percen született meg a szombathelyiek győztes találata, ekkor a nemrég igazolt Kristian Kolcák érkezett pontosan Halmosi beadására és el is döntötte a találkozót.

A hajrában egyébként emberelőnybe került a Haladás: Jagodics szabálytalanul, sárgát érően állított meg egy Slavia-akciót, a bolgár játékos viszont háton dobta a labdával, amiért azonnal villant a számára a piros lap.

A Haladás szerdán a szerb első osztályú Rad Beograddal mérkőzik meg Törökországban.

Felkészülési mérkőzés:

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Slavia Szófia 1-0 (Kolcák 47.)

Haladás, I. félidő: Lévay – Polgár, St. Wils, Jancsó, Németh Mi. - Kovács L., Németh Má. - Kiss T., Mészáros, Pinte - Williams

Haladás, II. félidő: Rózsa – Schimmer, Grumics, Kolcák, Bosnjak - Jagodics M. - Medgyes, Petró, Rácz, Halmosi - Ramos

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz