Az eltiltott magyar válogatott játékos: "Milyen ütés? Ez olyan, mintha bokszoltam volna"

A Haladás korábbi magyar válogatott játékosa szerint egy véletlen mozdulat miatt állították ki a ZTE elleni felkészülési mérkőzésen, és ezért négy soron következő barátságos meccsre eltiltották. Predrag Bosnjak úgy gondolja, a játékvezető téves dolgot tüntetett fel a jegyzőkönyvben.
Csakfoci Admin 2020. október 14., szerda 15:32
A Haladás korábbi magyar válogatott játékosa szerint egy véletlen mozdulat miatt állították ki a ZTE elleni felkészülési mérkőzésen, és ezért négy soron következő barátságos meccsre eltiltották. Predrag Bosnjak úgy gondolja, a játékvezető téves dolgot tüntetett fel a jegyzőkönyvben.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 14., szerda 15:32

Múlt héten pénteken, kihasználva a válogatott meccsek miatt beiktatott bajnoki szünetet, a Haladás zárt kapuk mögött a ZTE-vel játszott felkészülési mérkőzést. A találkozót a zalaegerszegiek nyerték 2-1-re úgy, hogy a vasiak korábbi 1-szeres magyar válogatott hátvédje, Predrag Bosnjak félóra elteltével piros lapot kapott - helyette Doktorics Áron állt be.

AZ MLSZ október 13-i fegyelmi határozatában arra lettünk figyelmesek, hogy a Haladás játékosa négymeccses eltiltást kapott az említett edzőmeccs után, emiatt honlapunk megkereste a szombathelyiek játékosát, aki elárulta számunkra, miért mehetett idő előtt zuhanyozni.

- Egy szabadrúgást akartam gyorsan elvégezni, de az ellenfél játékosa (Tajti Mátyás - a szerk.) ezt nem engedte. Ellöktem magamtól, majd a lábamra rálépett. Utána megpróbáltam még egyszer elrúgni a labdát, de nem engedte. Igazából a vállát akartam megérinteni, a kezem véletlenül megcsúszott, és az arcát találtam el.

Ha szándékosan meg akartam volna ütni, akkor nagyobb baj lett volna.

Eszem ágában sem volt, hogy sérülést okozzak neki, semmi szándékosság nem volt benne. Nem gondolnám, hogy ez provokáció lett volna a részéről, az ilyen dolgok benne vannak a futballban. A mérkőzést egyébiránt egy női játékvezető vezette, aki azt írta be - mint utólag kiderült - a jegyzőkönyvbe, hogy ütés miatt állított ki. Kérdem én, milyen ütés? Számomra az ütés olyan, mintha bokszoltam volna. De semmi ilyen nem volt, ugyanúgy ott maradt, majd ment tovább a játék. Persze, aláírom jogos volt a kiállítás, mert a bíró szerint durva volt a megmozdulásom. Elfogadtam a döntést, a félidőben megbeszéltem a játékvezetővel történteket, majd tőle is elnézést kértem - mondta Bosnjak a csakfoci.hu-nak.

LENKÓ PATRIK

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz