Angliába vinnék a Haladás támadóját

Jó formában az Olaszországba kölcsönadott Leandro Martínez.
Mokány Lajos 2016. október 11., kedd 12:03
Jó formában az Olaszországba kölcsönadott Leandro Martínez.
Szerző: Mokány Lajos 2016. október 11., kedd 12:03

Az egyik olasz lap szerint Angliából van érdeklődés a Haladás légiósa iránt. A tuttomercatoweb.com cikke szerint a jelenleg harmadosztályú Lucchesénél szereplő Leandro Martínez jó formája felkeltette angol klubok figyelmét is.
- Csapatnevet nem mondanék, de van érdeklődő iránta, akit jól ismernek már a korábbi magyarországi időkből is, de az utóbbi hetekben többen is kérdezősködtek róla nálam - mondta a játékos ügynöke.

Martínez formája ingadozó, de két fontos gólt is szerzett csapatában mostanság.
- Meg kell érteni, hogy sérülésből tért vissza, ezért utol kell érnie magát, de így is bíztak benne a klubjában, ez pedig most kifizetődő volt, hiszen pontokat értek a góljai. A támadó korábban egy olasz edzőnél játszott a Honvédban, Lanzafame társaként, majd Győrbe igazolt, ahol a legjobb légiós volt, gólt lőtt a Bayern elleni felkészülési meccsen is. Azután került a Haladáshoz, amely augusztusban most kölcsönadta Olaszországba, szerintem ez volt a legjobb döntés annak érdekében, hogy tovább fejlődjön - így mutatta be az olasz lapnak a fiatal támadót az ügynöke.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz