38 fokos lázas védő, vállszalagszakadás - a Haladás három kényszerű cserével verte a Vidit

Több gonddal is meg kellett küzdeni Michal Hipp szombathelyi vezetőedzőnek, akinek védője csak beinjekciózva tudta vállalni a játékot, a mérkőzésen pedig többen megsérültek.
Csakfoci Admin 2017. december 10., vasárnap 10:37
Több gonddal is meg kellett küzdeni Michal Hipp szombathelyi vezetőedzőnek, akinek védője csak beinjekciózva tudta vállalni a játékot, a mérkőzésen pedig többen megsérültek.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. december 10., vasárnap 10:37

Fontos győzelmet aratott szombaton a Szombathelyi Haladás az NB I-ben, Michal Hipp együttese a Videoton 1-0-s legyőzésének köszönhetően bennmaradóhelyen telelhet. A hazaiak vezetőedzőjének több sérüléssel és betegséggel is meg kellett küzdenie; mindhárom cserelehetőségét kényszerűségből használta ki.

"Középhátvédünk, Stef Wils 38 fokos lázzal, beinjekciózva vállalta a játékot, és a mérkőzés közben is jöttek gondok - mondta a sajtótájékoztatón Hipp. - Myke Bouard Ramos sérülése sajnálatos, és korán jött, a második félidőben pedig a cseréket is befolyásolták a kényszerű változtatások. Ramost a szünetben le kellett cserélnem, Halmosi Péternek is problémái voltak, ahogy Németh Máriónak is. Ezekre folyamatosan reagálnunk kellett."

Honlapunk helyszíni információ szerint Ramos vállszalagszakadást szenvedett, a játékost kórházba szállították. Ezt erősíti meg a Haladás hivatalos honlapján is: "Részleges vállszalag-szakadást szenvedett a jobb vállában. Négy hétig kell viselnie a rögzítőkötést."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz