Fotó: www.sport.sk

Győr: Megszakadtak a tárgyalások Pintérrel - korábbi Újpest-játékos lehet az új jelölt

Honlapunk is úgy értesült, hogy fordulatot vett a másodosztályú klub edzőkeresése, Felvidékről érkezhet a leendő tréner.
Nyikes Zoltán 2020. június 23., kedd 13:24
Fotó: www.sport.sk
Honlapunk is úgy értesült, hogy fordulatot vett a másodosztályú klub edzőkeresése, Felvidékről érkezhet a leendő tréner.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 23., kedd 13:24

Hetekkel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy nagy változások mehetnek végbe a másodosztályban szereplő ETO FC Győr vezetésében, ami szakmai vonalon is fontos változásokat hozhat.

Mint megírtuk, szó volt arról, hogy az NB II-es klubhoz visszatérhet a kispadra Pintér Attila, ám az nso.hu-hoz hasonlóan honlapunk is úgy értesült, hogy megszakadtak vele a tárgyalások. Információnk szerint jelenleg a

szlovák élvonalbeli Szered vezetőedzője, Léránt Péter a legesélyesebb a győri együttes élére,

a hivatalos bejelentés napokon belül megtörténhet.

Léránt játékosként megfordult az NB I-ben is, a 2002/03-as szezonban Újpesten játszott, de többek között pályára lépett a Bayer Leverkusen II-ben, a DAC-ban, a Rijekában, az Austria Wienben és a Panioniosban is. Edzői pályafutását szülőhelyén, a felvidéki Komáromban kezdte, majd Nagymegyerben és Érsekújváron is dolgozott, a jelenlegi csapatánál tavaly december óta vezetőedző.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz