"Gondolkodjanak el, akik engem cikiznek" - Pintér szerint a zsebüket teletömő játékosok nem szeretik őt

A Puskás Akadémia vezetőedzője úgy véli, mindig csak a negatívumok alapján próbálják őt megítélni.
Budai László 2017. február 18., szombat 7:45
A Puskás Akadémia vezetőedzője úgy véli, mindig csak a negatívumok alapján próbálják őt megítélni.
Szerző: Budai László 2017. február 18., szombat 7:45

Az NB II tavaszi szezonját már Pintér Attilával kezdi meg a Puskás Akadémia. A felcsútiak vezetőedzője a tőle megszokott egyenességgel beszélt korábbi, kövesdi időszakáról, és arról, miért vállalta el a felkérést.

- Büszke vagyok, hogy Mezőkövesden lehettem edző, valamint az ottani emberekre és a csapatra is - mondta Pintér az m4sport.hu-nak. - Abban az időszakban kerestek meg, amikor a magyar labdarúgás nem Pintér Attiláról szólt. Elmondták, mit szeretnének, nem nagyon hajlottam rá, mert úgy éreztem, nincs itt az ideje, hogy visszatérjek. De kitartóan győzködtek engem, a családomat pedig meg is győzték. Végül ők mondták, hogy nem érzed, hogy csak benned bíznak, veled gondolják el a jövőt? Nagyon jó döntést hozott meg a családom, rajtuk keresztül pedig én is. Sokat kaptam ott mindenkitől. Ugyanezt éreztem most a Puskás Akadémiánál: engem akarnak, bennem bíznak, velem tudják megvalósítani, amit elterveztek, hogy feljussanak az első osztályba.

Pintér Attila szerint, ha róla van szó, mindenki csak a negatívumokat látja, a futballisták azonban igazolják, hogy olyan tréner, aki a munkában hisz. Ezért el kell gondolkodniuk azoknak, akik cikizik őt.

 

- Azok a játékosok, akik eredményt akarnak elérni, szeretnek Pintér Attilával dolgozni. Akik nem akarnak eredményt, csak a pénzt fölvenni, hogy a zsebük tele legyen, azok természetesen nem szeretik Pintér Attilát. Nagyon sok embernek el kell gondolkodnia azon, amikor Pintér Attilát cikizik, vagy bántják, hogy mi a véleményük a játékosoknak. Pintér Attilát sokan negatív dolgairól próbálják beállítani, nem arról, hogy a munkában és azokban a játékosokban hisz, akik tenni akarnak a magyar labdarúgásért. Ki is merem mondani, hogy azokat a játékosokat kellene Magyarországon előtérbe helyezni, akik eredményt akarnak elérni.

A vezetőedző Felcsúton is megköveteli a fegyelmet, ami számára az egyik legfontosabb a csapatnál.

- Meg kell nézni, hogy egy kínai csapatnál vagy a Dinamo Kijevnél milyen fegyelem van. Fegyelem nélkül nem lehet eredményt elérni. Ha egy játékos fegyelmezetlen az öltözőben vagy az edzésen, akkor a meccsen is az lesz. Ez alap. Ha más jön, és megköveteli a fegyelmet és a munkát, az egy fantasztikus ember, Pintér Attilára meg azt mondják, hogy mit akar már megint.

Ha a hétvégén nyernek Pintér Attiláék, 1,65-szörös pénzt hoznak a fogadóknak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz