Megerősítve: Furcsa edzőváltás az NB II-ben - elküldték a korábbi NB I-es szakembert

Honlapunk információi szerint a jelenleg is bennmaradó helyen álló Siófok megvált Waltner Róbert vezetőedzőtől. Frissítés: az NB II-es klub hivatalosan is bejelentette a váltást.
Nyikes Zoltán 2021. március 10., szerda 10:31
Honlapunk információi szerint a jelenleg is bennmaradó helyen álló Siófok megvált Waltner Róbert vezetőedzőtől. Frissítés: az NB II-es klub hivatalosan is bejelentette a váltást.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 10., szerda 10:31

FRISSÍTÉS

A cikkünk megjelenését követően az NB II-es klub a hivatalos oldalán erősítette meg értesülésünket: a Siófok közös megegyezéssel szerződést bontott Waltner Róbert vezetőedzővel.

TÁVOZIK WALTNER RÓBERT

Közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk és vezetőedzőnk, Waltner Róbert.

További edzői pályafutásához és a magánéletében is sok sikert, minden jót kívánunk!

Közzétette: BFC Siófok hivatalos oldala – 2021. március 10., szerda


KORÁBBAN ÍRTUK

A csakfoci.hu információi szerint távozik a másodosztályú BFC Siófok éléről Waltner Róbert vezetőedző, aki tavaly novemberben vette át a csapat irányítását. A 43 éves szakember remekül rajtolt a Balaton-partiak kispadján, az első négy bajnokijából hármat megnyert, így az érkezésekor a kiesőhelytől egy pontra lévő csapatot a 13. helyre kormányozta.

A Siófok ezt követően is képes volt meglepetésre, a 21. fordulóban például legyőzte az akkor még harmadik helyen álló Budaörsöt, de a feljutásra legnagyobb esélyesekként számon tartott Vasastól és Debreceni VSC-től is csak szoros csatában, egy-egy góllal maradt alul - az angyalföldiek otthonában a 94. percben, egy lesgyanús gól után kapott k. Az utóbbi hetekben viszont már nem igazán jöttek az eredmények, ez pedig nagy valószínűség szerint Waltner állásába kerül a bennmaradó helyen lévő csapatnál.

A korábbi kiváló támadó a Siófok előtt Kaposváron dolgozott, amelyet három év alatt az NB III-ból az NB I-be vezetett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz