Elkelt az utolsó NB II-es kispad is: Huszti utódja a másodosztályban lesz vezetőedző

Honlapunk úgy tudja, hogy Jeremiás Gergő lesz az NB II-es Szentlőrinc vezetőedzője - a váltást a tréner eddigi klubja, a DVSC is bejelentette.
Dudás Gábor 2022. július 5., kedd 17:15
Honlapunk úgy tudja, hogy Jeremiás Gergő lesz az NB II-es Szentlőrinc vezetőedzője - a váltást a tréner eddigi klubja, a DVSC is bejelentette.
Szerző: Dudás Gábor 2022. július 5., kedd 17:15

A csakfoci.hu információi szerint Gabala Krisztián távozása után Jeremiás Gergőt nevezik ki a Szentlőrinc új vezetőedzőjének.

A 37 éves szakember Debrecenből érkezik, ahol Huszti Szabolcs távozását követően két mérkőzésen megbízott vezetőedzőként irányította a Lokit, majd tagja volt Joao Carrillo stábjának is. Legutóbb a DVSC NB III-as csapatánál dolgozott.

Jeremiás kinevezésével most már mind a 20 NB II-es csapat rendelkezik vezetőedzővel.

FRISSÍTÉS: Jeremiás klubváltását a Szentlőrinc és DVSC is bejelentette.

– Nagyon köszönöm a DVSC-nek a bizalmat és a lehetőséget, nagyon sokat tanultam az itt töltött időszakban. Edzői karrierem most újabb mérföldkőhöz ért, új, szép kihívásként tekintek a szentlőrinci munkára – mondta a dvsc.hu-nak a tréner.

Jeremiás este már a Szentlőrinc edzőjeként is nyilatkozott.

Már a megkeresés első pillanatától kezdve szimpatikus volt mindaz, amit Fekete Tivadar, a Szentlőrinc sportszakmai igazgatója felvázolt nekem. Maximálisan azonosulni tudok azzal a felfogással, amit itt képviselnek, miszerint nagyrészt fiatal játékosoknak szavaznak bizalmat, akiket fejleszteni kell. Két évvel ezelőtt jártam már itt a Debrecennel, hiszen bajnokit játszottunk, tisztában vagyok vele, hogy hova kerülök. Bízom benne, hogy közös erővel elérjük a klub célját, bentmaradunk az NB II-ben, emellett pedig a játékosok egyénileg is fejlődnek a kezünk alatt - tette hozzá a baranyai gárda új trénere.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz