Életmentő műtétet hajtottak végre az ETO játékosán az NB II-es meccs után

Koszó Balázs súlyos koponyasérülést szenvedett, meg is kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.
Budai László 2018. március 12., hétfő 16:44
Koszó Balázs súlyos koponyasérülést szenvedett, meg is kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.
Szerző: Budai László 2018. március 12., hétfő 16:44

Koszó Balázs az NB II-es mérkőzés 59. percében egy szabadrúgást követően került ziccerbe, a labdát el is tudta fejelni Mursits Roland kapus mellett, aki bár nem szándékosan, de ököllel kiütötte a belsővédőt, aki eszméletlenül, magatehetetlenül zuhant a földre - számolt be az esetről az eto.hu. A győri orvosi stáb azonnal a pályára rohant és megkezdte az ellátást, Balázs részben visszanyerte eszméletét a helyszínen, ezután vitték kórházba alapos kivizsgálásra.

(A ceglédi honlap arról írt, hogy a játékvezetők az eset alatt tanácskoztak és végül a kirúgást büntetőre változtatták. A megítélt 11-est a láthatóan és érthetően nem jó lelki állapotban lévő Mursits kivédte, de a labda Szánthó elé pattant vissza és másodszorra már a kapuba talált.)

A kórházban a vizsgálatok után kiderült, hogy Koszó a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett, és az éjszaka folyamán életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, amely jól sikerült. Balázs a körülményekhez képest jól van, tudata tiszta, de minimum fél év kihagyás vár rá

– tájékoztatta a győri klubot dr. Ágh László csapatorvos.

Jelenleg az idegsebészet szubintenzív részlegén kezelik, látogatása most még csak korlátozottan lehetséges.

A csakfoci.hu is mielőbbi jobbulást kíván!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz