Ekkor játszhatják le az NB II legviharosabb meccsét

Pótolják a Kisvárda-Szolnokot.
Dudás Gábor 2017. február 24., péntek 14:28
Pótolják a Kisvárda-Szolnokot.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 24., péntek 14:28

A csakfoci.hu számolt be arról korábban, hogy összeveszett két NB II-es klub azon a meccsen, amelyet végül nem is rendeznek meg. Szolnokon ugyanis értetlenkedve fogadták a hírt, miszerint ők nem tudnak arról, hogy esetleg elmaradhat a hétvégi találkozójuk a Kisvárda ellen a pálya alkalmatlansága miatt.

 

Mindkét klub elmondta honlapunknak az álláspontját, péntekre pedig lezárult az ügy, kiderült, mikor pótolhatnak a felek – olvasható a Kisvárda hivatalos közleményében.

"A Várda labdarúgó kft. ügyvezetője, a mai napon a halasztáshoz a szükséges kérelmet elküldte az MLSZ versenybizottságához. Köszönjük, hogy a Szolnok vezetősége, tudomásul vette, hogy a pályánk jelenleg nincs olyan állapotban, amelyen egy színvonalas mérkőzést le lehetne játszani. A klubunk az új időpont megnevezésénél az ellenfél kérését is figyelembe vette, hiszen ők 2017.03.29.-én Magyar Kupa mérkőzést játszanak. A tervezett új időpont 2017.03.24 14:00. Az MLSZ az időpontot a mai napon jóvá is hagyta" – áll a kommünikében.

Záporoznak a jobbnál jobb szorzók a hétvége másodosztályú meccsein - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz