Fotó: eto.hu

Edzőváltás Győrben: Korábbi NB I-es szakember érkezett Csató helyére - hivatalos

Már nem Csató Sándor irányítja a másodosztály 11. helyén álló együttest.
Nyikes Zoltán 2021. március 22., hétfő 18:02
Fotó: eto.hu
Már nem Csató Sándor irányítja a másodosztály 11. helyén álló együttest.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 22., hétfő 18:02

Az elmúlt fordulók eredménytelensége, illetve a mutatott játék miatt a másodosztályban szereplő ETO FC Győr vezetősége és Csató Sándor közös megegyezéssel szerződést bontottak - jelentette be hétfő délután a győri klubhonlap.

A közlemény meg is nevezte az utódot: a keddi naptól már dr. Dobos Barna irányítja a csapatot, szerződése 2022.06.30-ig szól.

A klubhonlap kiemeli, az új edző legfontosabb feladata, hogy a 2020/21-es szezon hátralévő kilenc mérkőzésén felmérje azt, hogy kik azok a játékosok, akikre a következő szezonban is lehet számítani, illetve megtalálja azokat a hiányposztokat, ahova a nyáron célzottan tud igazolni az NB II-es klub.

– Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagymúltú, tradicionális klubhoz kerültem. A következő időszak feladata a csapat felmérése és a jövőévi keret összeállítása ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a klub, mint amit az elmúlt években sikerült – mondta az eto.hu-nak Dobos, aki legutóbb a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál dolgozott, korábban pedig megfordult Zalaegerszegen és Dunaújvárosban is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz