Edzőmeccsek: NB II-es csapattól kapott ki a Vidi

Az Európa Liga-selejtezőre készülő MOL Fehérvár FC és az NB II-es ETO FC Győr vasárnap délután zártkapus edzőmeccset játszott egymással. A vendégek győztek 1-0-ra.
Dudás Gábor 2019. július 21., vasárnap 22:20
Az Európa Liga-selejtezőre készülő MOL Fehérvár FC és az NB II-es ETO FC Győr vasárnap délután zártkapus edzőmeccset játszott egymással. A vendégek győztek 1-0-ra.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 21., vasárnap 22:20

Marko Nikolics, a Vidi vezetőedzője vasárnap délután 16 órától edzést vezényelt a keret azon játékosainak, akik a csütörtöki, Zeta ellen EL-meccsen (0-0) kezdőként léptek pályára, a többi labdarúgó pedig a tréning után, 17:30-tól az NB II-es ETO FC Győr ellen játszott zártkapus felkészülési meccset.

Az első fél órában a Vidi korábbi kapusa, Horváth Tamás két ízben is góltól őrizte meg kapuját, a másik oldalon, öt perccel az első félidő vége előtt Andric viszont betalált 14 méterről, így 1-0-ás győri vezetéssel vonulhattak a pihenőre a csapatok - derül ki a molfehervarfc.hu beszámolójából.

A fordulás után Berecz lapos lövését védte bravúrral az ETO cserekapusa, majd a túloldalon Tujvel is hasonlóan nagy bravúrt mutatott be, amikor Andric egy az egyben vezette a labdát a fehérvári kapura, majd 14 méterről a rövid sarkot vette célba. A második játékrész derekán Futács előtt több gólszerzési lehetőség is adódott, de a győriek hálóőre minden lövést hárítani tudott. Az utolsó 20 percben több NB III-as fiatal labdarúgó (Pápai, Tarnóczi, Major) is pályára lépett a Vidiben, valamint Tujvel helyére beállt Kovács Dániel is, de az eredmény már nem változott, az ETO FC Győr 1-0-ra nyerni tudott Fehérváron.

Felkészülési mérkőzés:

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 0-1 (Andric 40.)

Fehérvár: Tujvel - Hangya, Rus, Tamás O., Tamás K., Nikolov, Berecz, Milanov, Funsho, Hodzic, Futács

ETO: Horváth T. - Kovács, Vukasovic, Vári, Kalmár, Hidi, Vashkeba, Szántó, Szimcso, Bagi, Andric

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz