Görögországban folytatja a Loki támadója, magyar csapattársa is lesz – hivatalos

A görög élvonalbeli AEL Larissza hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Nikola Trujicsot, a DVSC korábbi szerb támadóját.
Csakfoci Admin 2020. július 28., kedd 9:52
A görög élvonalbeli AEL Larissza hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Nikola Trujicsot, a DVSC korábbi szerb támadóját.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 28., kedd 9:52

A csakfoci.hu múlt héten szombaton elsőként számolt be arról, hogy információink szerint a DVSC támadója, Nikola Trujics orvosi vizsgálaton vesz részt a görög élvonalbeli AEL Larisszánál, és ha mindent rendben találnak nála, akkor sor kerülhet a szerződésének aláírására új klubjánál.

Kedd délelőtt már a görög csapat hivatalos honlapján jelentette be Nikola Trujics szerződtetését, miután sikeresen átesett a szükséges orvosi és EKG-vizsgálatokon. A 28 éves támadó két évre kötelezte el magát az AEL Larisszához, ahol Nagy Gergely személyében magyar csapattársa is lesz.

Az átigazolásról a DVSC hivatalos felületein egyelőre nem adott tájékoztatást.

Trujic az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 30 tétmeccsen lépett pályára a DVSC-ben, ezeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Pályafutása során játszott több Bajnokok Ligája és Európa Liga-mérkőzésen a Partizan, a Vojvodnia és a Toszno színeiben. Összesen 157 mérkőzést játszott a szerb első osztályban, 35 gólt lőtt és 22 gólpasszt adott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz