Eldőlt: Dzsudzsák Balázs hazatér - megvan az új klubja

Egy katari élcsapat is érdeklődött Dzsudzsák iránt, de úgy tudjuk, hogy végül a DVSC-hez szerződik.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 18., péntek 13:40
Egy katari élcsapat is érdeklődött Dzsudzsák iránt, de úgy tudjuk, hogy végül a DVSC-hez szerződik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 18., péntek 13:40

Mint ismert, a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs nyáron lejárt szerződését nem hosszabbította meg az arab emírségekbeli Al-Ain FC, így a rutinos játékos jelenleg is szabadon igazolható.

Korábban a nyári átigazolási szezonban arról is lehetett olvasni, hogy a 33 éves játékos visszatér Magyarországra és a Debreceni VSC-nél folytatja karrierjét, ám a hajdúsági klub júliusi sajtótájékoztatóján Tőzsér Dániel sportigazgató egyértelműen bejelentette, hogy a magyar válogatott szélső nem lesz a DVSC játékosa.

csakfoci.hu klubhoz közeli forrása szerint azonban

nagy valószínűség szerint mégis az NB II-es nevelőegyesületéhez igazol Dzsudzsák,

aki iránt az elmúlt hetekben komolyan érdeklődött egy katari élcsapat is, úgy volt, hogy a napokban ki is utazhat az arab országba, de végül a koronavírus-járvány okozta globális veszélyhelyzet miatt ez a váltás meghiúsult.

Honlapunk debreceni forrásból úgy értesült, hogy Dzsudzsákot hétfőig hivatalosan is bejelenti a DVSC, amelynél feljutás esetén az NB I-re is marad a rutinos futballista.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz