Az NB I-ben folytathatja a DVSC-től távozó kapus

A csakfoci.hu információi szerint a Mezőkövesd csapatánál folytathatja pályafutását Tomas Kosicky, aki a nyári átigazolási időszakban távozik a DVSC-től.
Csakfoci Admin 2020. július 12., vasárnap 12:28
A csakfoci.hu információi szerint a Mezőkövesd csapatánál folytathatja pályafutását Tomas Kosicky, aki a nyári átigazolási időszakban távozik a DVSC-től.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 12., vasárnap 12:28

Mint ismeretes, a DVSC huszonhét év után búcsúzott az élvonaltól, így a következő idényt az NB II-ben kezdi meg. Mivel a másodosztályban csak magyar labdarúgók játszhatnak, így a hajdúságiak keretéből összesen hat külföldi játékos távozik, amiről a csapat vezetőedzője, Kondás Elemér is említést tett a napokban a klubhonlapnak.

Az egyik ilyen távozó a 34 éves szlovák kapus, Tomas Kosicky, aki értesüléseink szerint a Mezőkövesdnél folytathatja pályafutását. Információink szerint az előző szezonban Magyar Kupa-döntőig menetelő kövesdiek egy ideje kapust keresnek,

és jelen állás szerint ő lehet a befutó, így vele oldhatja meg a kapusgondokat a matyóföldi csapat.

Kosicky a mögöttünk hagyott idényben 17 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban. Pályafutása során korábban már megfordult a DVSC színeiben, ahonnan egyszer már távozott, miután a DVSC akkor nem élt az opciós jogával, így nem hosszabbítottak. A piros-fehérek majd 2019 telén ismét szerződtették, és 2020. december 31-ig írt alá a klubhoz.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz