Dragóner sportigazgató lehet, de nem a Fradinál

A zöld-fehérek utánpótlásában dolgozó szakember Szűcs Mihályt válthatja az NB II-es együttesnél.
Budai László 2017. január 25., szerda 13:35
A zöld-fehérek utánpótlásában dolgozó szakember Szűcs Mihályt válthatja az NB II-es együttesnél.
Szerző: Budai László 2017. január 25., szerda 13:35

csakfoci.hu korábban elsőként jelezte, hogy a Soroksárról távozó Szűcs Mihály a szintén NB II-es Nyíregyházához szerződik. A Szparinál később hivatalosan is bejelentették, hogy nyártól a Fradi korábbi BL-hőse lesz az egyesület sportigazgatója.

Honlapunk úgy tudja, hogy egy másik korábbi Fradi-játékos lehet Szűcs Mihály utódja a Soroksárnál. Információink szerint a jelenleg az FTC utánpótlásának egyik vezetőjeként dolgozó Dragóner Attilát nevezik majd ki a másodosztályban második helyen álló együttes sportigazgatójának.

A döntés már csak azért is lenne egyértelmű lépés, mert a Soroksár az FTC fiókcsapataként működik. Jelenleg is több zöld-fehér labdarúgó szerepel kölcsönben az NB II-es együttesben, a télen pedig Holczer Ádám és Jova Levente klubváltásakor játékoscsere is történt a klubok között.

A Fradi éppen felkészülési meccset játszik a Rapid ellen - kattints ide és nézd élőben a meccset!

Hivatalosan is bejelentette a Fradi a válogatott érkezőt - kattints a hazai átigazolási hírekért!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Tovább az összes átigazoláshoz