Fotó: mezokovesdzsory.hu

Zekic: "Élvezni kell ezt a helyzetet", Pintér: "A Diósgyőr a legjobb csapatokkal is fel tudja venni a versenyt" – edzői várakozások

Péntek este borsodi rangadóval indul az NB I 23. fordulója - így várja a találkozót a Diósgyőr és a Mezőkövesd vezetőedzője.
Nyikes Zoltán 2021. február 26., péntek 17:48
Fotó: mezokovesdzsory.hu
Péntek este borsodi rangadóval indul az NB I 23. fordulója - így várja a találkozót a Diósgyőr és a Mezőkövesd vezetőedzője.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 26., péntek 17:48

Diósgyőri VTK–Mezőkövesd Zsóry FC (20.00)

Zoran Zekic (DVTK): – Más mentalitással kell játszani, mint Mezőkövesden, ami csak a megfelelő önbizalom birtokában lehetséges. Az FTC-t és a Fehérvárt kiváló hozzáállással győztük le, azt a játékot kell elővenni pénteken is. Sokat beszéltünk erről az öltözőben, bízom benne, hogy megértik a játékosok, a keddinél sokkal többet kell nyújtani, és akkor minden rendben lesz. Számomra nem az a legjobb csapat, amelyikben a “legnagyobb” nevek vagy a ”legjobb” játékosok játszanak, hanem az, amelyik az adott mérkőzésen a legjobb teljesítményre képes. Ezt szeretném megtalálni péntek este is. Olyan játékosokat szeretnék pályára küldeni, akik a szabályok adta keretek között agresszívabban játszanak, és a jók az előre játékban. Minden edző nagyon okos, ha győz a csapat. Éppen ezért a játékosokkal mi először a pályán szeretnénk letenni valamit az asztalra, és csak utána beszélni. Nagy a nyomás rajtunk, és nagy is lesz ez a nyomás egészen az utolsó fordulóig. A legjobb, amit tehetünk, hogy a magunk javára fordítjuk, és élvezzük ezt a helyzetet, mert senki nem fog a segítségünkre sietni. Egyedül kell a vonal fölé kerülnünk. (dvtk.eu)

Pintér Attila (Kövesd): – Mérkőzésről-mérkőzésre készülünk, pénteken este újra a Diósgyőrrel fogunk játszani. Természetesen nagyon örültünk a kupában aratott győzelemnek, ugyanakkor úgy gondolom, hogy a bajnoki találkozó teljesen más mérkőzés lesz. Azt kell mondanom, hogy kedden sokkal erősebb Diósgyőrrel találkoztunk, mint ősszel, éppen ezért nagyon nehéz mérkőzés vár ránk ellenük pénteken. Ellenfelünk bebizonyította, hogy a legjobb csapatokkal is fel tudja venni a versenyt, amit alátámaszt a Ferencváros és a MOL Fehérvár elleni idegenbeli sikerük, továbbá a Kisvárdát is legyőzték hazai pályán a bajnokságban. A kupameccshez hasonlóan most is nagy küzdelemre és jó összecsapásra számítok. Szeretnénk idegenben is eredményesen szerepelni, bízom benne, hogy a mi akaratunk érvényesül majd a mérkőzésen. Pénteken is a győzelem megszerzéséért lépünk majd pályára, amihez fegyelmezett játékra lesz szükségünk és mindenkinek 100%-os teljesítményt kell nyújtania a pályán. (mezokovesdzsory.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz