Újabb csapat jelentkezhet be a Diósgyőr mellőzött magyar bajnokáért

Sajtóhírek szerint van rá esély, hogy Suljic Asmir visszatér ahhoz a klubhoz, amelynél a profi pályafutása elkezdődött.
Dudás Gábor 2021. december 30., csütörtök 9:08
Sajtóhírek szerint van rá esély, hogy Suljic Asmir visszatér ahhoz a klubhoz, amelynél a profi pályafutása elkezdődött.
Szerző: Dudás Gábor 2021. december 30., csütörtök 9:08

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a bosnyák-magyar szélső, Suljic Asmir távozhat Diósgyőrből, ahol kevés lehetőséget kapott és egy ideje csak a második csapat edzéseit látogathatta és az NB III-as gárdában is léphetett csak pályára. A korábban az Újpesttel Magyar Kupát, a Vidivel pedig bajnokságot nyert 30 éves futballistáért az élvonalbeli DVSC is bejelentkezett, de friss sajtóinformációk szerint nem kizárt az sem, hogy végül visszatér profi pályafutása első klubjához.

A sport1.oslobodjenje.ba úgy tudja, hogy a 4-szeres bosnyák és 2-szeres jugoszláv bajnok FK Szarajevó szerződtetné a téli átigazolási időszakban a támadót, az a csapat, amelynek a mezét 2010 és 2013 már viselhette Suljic. A lap azt írja, hogy a bosnyák fővárosi csapatnak komoly erősítést jelenthetne a korábban a szlovén Olimpija Ljubljana, a lengyel Zagłębie Lubin és az izraeli Makkabi Petah Tikva csapatánál is megfordult futballista.

A szarajevói klub a januári átigazolási időszak elején már meg is teheti a lépéseket a megszerzése felé a portál információi szerint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz