Tesztmeccsekkel avatják fel az új Diósgyőri Stadiont

Április 26-án két tesztmérkőzéssel tesztelik az újjáépített Diósgyőri Stadiont, míg május 5-én a Mezőkövesd csapatát fogadják odahaza első hivatalos bajnoki mérkőzésen a miskolciak.
Csakfoci Admin 2018. április 21., szombat 13:50
Április 26-án két tesztmérkőzéssel tesztelik az újjáépített Diósgyőri Stadiont, míg május 5-én a Mezőkövesd csapatát fogadják odahaza első hivatalos bajnoki mérkőzésen a miskolciak.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 21., szombat 13:50

Alig öt nap múlva birtokba veszi a DVTK az újjáépített Diósgyőri Stadiont. Április 26-án, azaz jövő hét csütörtökön két tesztmérkőzésen tesztelik a létesítményt, majd a rákövetkező héten május 5-én az NB I 29. fordulójában a Mezőkövesdet fogadják hazai pályán.

Jövő héten hétfőn kerül sor a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. taggyűlésére, amelyen Miskolc Megyei Jogú Város és a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. képviselői jóváhagyhatják a tesztmérkőzések és a Diósgyőri Stadion átadóünnepségének lebonyolítási rendjét, továbbá a DVTK-val kötendő üzemeltetési szerződést. Amennyiben mindez megtörténik, a klub a lehető legrövidebb határidővel elkezdi a jegyárusítást az interneten és a DVTK Shopban – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Tesztmérkőzések

2018. április 26., csütörtök
17:30 Diósgyőri VTK 2011 - Mezőkövesd-Zsóry FC 2011 - tesztmérkőzés
19:00 DVTK U17 - Újpesti TE U17 (U17 II. osztály 25. forduló) - tesztmérkőzés

Nyitómérkőzés

2018. május 5., szombat
15:30 Stadionátadó ünnepség Miskolc Megyei Jogú Város szervezésében
17:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry (NB I. 29. forduló)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz