Orbán az új diósgyőri stadionban: Visszahozná a pirót a lelátókra - fotók

A miniszterelnök a DVTK-szurkolók képviselőivel járt a lassan elkészülő diósgyőri stadionban, ahol az átadás lehetséges dátuma is többször elhangzott. Kiderült, hogy Orbán a pirotechnika tiltását maga sem támogatja, labdába viszont nem ő akart elsőként rúgni.
Dudás Gábor 2018. március 2., péntek 9:59
A miniszterelnök a DVTK-szurkolók képviselőivel járt a lassan elkészülő diósgyőri stadionban, ahol az átadás lehetséges dátuma is többször elhangzott. Kiderült, hogy Orbán a pirotechnika tiltását maga sem támogatja, labdába viszont nem ő akart elsőként rúgni.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 2., péntek 9:59

Rövid összefoglalót írt az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói portál a készülőben lévő DVTK-stadion bejárásáról, illetve arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is ott járt az arénában a drukkerek társaságában is többek között.

Ebből idézünk az alábbiakban:

"Orbán Viktor a szokásos mikrobusszal érkezett, a székház előtt találkoztunk, mi egy DVTK sálat vittünk ajándékba, amit a találkozó elején át is adtunk neki. A Market Zrt. főépítésvezetője elmondta a stadion legfontosabb paramétereit, majd bementünk a pályára és a kispadok előtt folytatódott a beszélgetés. A miniszterelnöknek nagyon tetszett a stadion belülről és azt mondta, hogy illik a csapatunkhoz és fergeteges hangulat lesz itt. Persze, csak ha meg tudjuk tölteni. Érdeklődött tőlünk, hogy mi a véleményünk Bódog Tamásról és azt is mondta, hogy szerinte jól jártunk vele, mert illik a DVTK csapatához. Viccelődött vele, hogy a Felcsút még nem jutott ilyen messze a kupában és mi biztosítottuk róla, hogy tovább már nem is fog menetelni a csapata.

Felvetettük neki, hogy a pirotechnika nagyon hiányzik a stadionokból, erre azt válaszolta, hogy neki is, mert nem igazi a hangulat nélküle. Nem érti, hogy az MLSZ miért tiltja. Én felhívtam a figyelmét rá, hogy ezt törvény szabályozza, erre volt a reakciója, hogy ha az MLSZ benyújtana egy módosítást, akkor ők megszavaznák.

Kapott egy labdát, de nem akart belerúgni, mert véleménye szerint nem neki kell először labdába rúgnia ebben a stadionban, ezt meghagyja valaki másnak, aki érdemesebb rá.

A lehetséges átadás dátumaként többször is elhangzott a március 31. Erre azt mondta, hogy a választás nem múlik a stadion átadásán, ezért arra biztatná az építőket, hogy akkor adják csak át, amikor minden kész van. Az ugyanis kellemetlen lenne az, ha az átadás után még munkálatok folynának, mint ahogy Szombathelyen megesett.

- írta a portál a Facebookon.

Az amigeleken.hu és a DVTK hivatalos Instagram-oldala is közölt egy-egy képet a stadion világításának teszteléséről, Orbán Facebook-oldalán pedig a stadionlátogatásról jelentek meg fotók.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz