NB I: Rutinos kapussal erősített a Diósgyőr - hivatalos

A Diósgyőr a csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően hivatalosan is bejelentette a legutóbb a Puskás Akadémiában védő Branislav Danilovic leigazolását.
Csakfoci Admin 2019. június 29., szombat 13:59
A Diósgyőr a csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően hivatalosan is bejelentette a legutóbb a Puskás Akadémiában védő Branislav Danilovic leigazolását.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 29., szombat 13:59

Ahogy a csakfoci.hu már bő három hete előrevetítette, a DVTK leigazolta a Puskás Akadémia rutinos kapusát, Branislav Danilovicot - a hírt szombat délután, hivatalos honlapján tette közzé a borsodi klub. Az FK Radban nevelkedő 31 esztendős hálóőr 2014-es Magyarországra érkezése óta védett a DVSC és a Vidi színeiben is.

- Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek - nyilatkozta a dvtk.eu-nak a szerb-magyar kettős állampolgár Branislav Danilović. - Régóta játszok Magyarországon, jól ismerem a DVTK-t, így nem kellett sokat gondolkodnom, amikor megkerestek. A keretben több minőségi játékos is található, bízom benne, hogy tovább fejlődik a csapat, és egy szép eredménnyel tudjuk megörvendeztetni a szurkolókat. Mindig örömmel játszottam a diósgyőri szurkolók előtt, alig várom, hogy DVTK-mezben védjek a DVTK Stadionban.

- Branislav Danilović tölti be az Ivan Radoš távozásával megüresedett kapusposztot a keretben - mondta el Tajti József, a DVTK sportigazgatója. - Egy rutinos, a magyar élvonalban több helyen bizonyító kapus játékjogát vásároltuk meg, aki most van a legjobb kapuskorban. Ezzel komoly versenyhelyzet alakult ki a kapuban, ez a célunk a többi poszton is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz